På baraenkakatill.se använder vi så kallade cookies som förklaras närmare nedan.
Vad är cookies?
Cookies är en liten textfil som placeras på datorn av en webbserver och fungerar som ett ID-kort. Cookies möjliggör att webbplatsen kommer ihåg viktig information som gör ditt besök på hemsidan bekvämare och för att förbättra din upplevelse som besökare. Cookies är så kallade passiva filer som inte kan sprida farlig programvara eller virus på din mobila enhet eller dator. Det finns två typer av cookies som kallas Permanent Cookie och Session Cookie.
Permanent Cookie
Denna typ av cookie sparar en fil som ligger kvar på besökarens dator. Den används till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål, val och intressen samt för statistikuppföljning.
Session Cookie
Under tiden en besökare är inne på en webbsida, lagras denna typ av cookie temporärt i minnet på besökarens dator. Session Cookies försvinner när du stänger din webbläsare.
Cookies kan antingen vara förstahands-cookies eller tredjeparts-cookies. Förstahands-cookies placeras av hemsidan du besöker medan tredjeparts-cookies placeras av en annan part. Tredjeparts-cookies används ofta för bland annat Google Analytics, Facebook och Remarketing med syftet att förstå hur hemsidan används, hur man kan förbättra användarupplevelsen samt för att generera målinriktad annonsering.
Vilka cookies domän.se använder och hur man avaktiverar dessa
Läs mer om vilka cookies som används på den här hemsidan, deras syfte, deras livslängd och/eller ändra inställningarna för dem genom att bläddra mellan tabbarna här till vänster.
Sv: Tack så jätte mycket! Underbara bilder på otroliga grönsaker! Ha det jätte bra! Kram Daniella – BakeCake
Gul zucchini är himla gott! 🙂
Vad underbart det är nu när allt börjar komma upp ur jorden. Nyskördad potatis är inte helt fel 🙂
Vilka underbara bilder och mysigt ställe, håller med inget går upp mot nyskördat. Kokt färskpotatis direkt från landet med bara en klick smör mmm va gott!
gott och fräscht!
fänkålsbladen kan man hacka ner i sallader etc. säkerligen även i grytor, soppor och annat. själv e jag inte alls förtjust i smaken. den är ganska dominant…
Visst är det allra godast med närproducerat. Vi fick en stor påse med körsbärstomater av Ankis föräldrar igår. Så fina att ha framme i en skål på bordet och kunna gå och ta en då och då.
Vilka fina bilder från inköpsrundan, tänk om alla shoppingrundor var så…
Ser helt underbart ut! Jag få världens Ölands- och smålands abstinens när jag kikar in här. Har inte kommit iväg till Öland iår, jättetrist….
Åh, jag vill också handla grönsaker på det sättet. Får för tillfället nöja mig med mina egna små spinkiga morötter. Måste kolla upp om det inte finns någon grönsaksmarknad i närheten.
vilken tur ni har som kan handla så där, frukterna o grönsakerna som är i affärerna smakar ju ingenting.
det är något speciellt med närodlade grönsaker, jag håller med! speciellt tomater, mmm.
Åhh jag känner smaken i munnen på allt nyskördat. Vi brukar alltid baka färsk potatis i speciella ugnar i turkiet. Det är så gott.
Sv: Vad roligt att din syster gillade istanbul. Baklava är lite speciellt, lite sött. Men en bit är gott om den är bra gjord. 🙂 Ang. Expressen så jobbade jag där som vikarie 2000-2001. Så det var länge sen. 🙂
Åh, vad mysigt det ser ut! Här i Linköping är det svårt att hitta närproducerad mat till vardags. Antingen kan man åka ut till de olika bondgårdarna, osttillverkarna, strutsuppfödarna och bagarna eller så kan man gå på Bondens marknad varje lördag från och med i lördags till och med hela september ut. Jag missade i lördags så nu längtar jag till på lördag! Jag ska kolla upp chokladen. /Marty
Vilka underbara utflykter ni åker på! Öland är fantastiskt på så vis. Slår allt att handla grönsaker så.