Andra

Hemma igen från bloggeventet

Nu är jag hemma igen efter att ha haft en otroligt rolig helg i Skåne! Bloggeventet var verkligen jätteroligt, och trots att det var en heldag gick tiden alldeles för fort. Det började med en föreläsning av Ranelid, som visade sig vara hur rolig och härlig som helst, och riktigt underhållande att lyssna på. På bilden håller 180 tjejer på att inta lokalen. Två killar var det visst, också. Och så Ranelid him self, då.

I pausfikan serverades de omtalade Limhamnsbomberna som Att vara någons fru-Emma som arrangerade eventet åt kopiösa mängder av under sin graviditet. Jag tror att hon åt närmare tio stycken på en dag. Det är banne mig respekt. Gravida eller inte, vi eventbesökare tryckte i oss de rara bomberna utan problem.

Efter att Ranelid lämnat över scenen till två dragqueens som höll sminkkurs, och den fashionabla hårstylisten Böddi kommit med hårfagra tips, blev det middag och underhållning. Radarparet NilsPils var så roliga att alla skrek av skratt, de sjöng sånger och delade ut kängor till höger och vänster. Sedan fortsatte utlottningen av dagens alla fantastiska priser. Resor, telefoner och flådiga presentkort delades ut. Marija fick dra vinnare ur en skål. Något hon inte var nämnvärt duktig på, eftersom hon varken drog mitt eller sitt eget nummer. Höhö. Men det gjorde inget att vi inte vann något i utlottningarna, goodiebagsen som delades ut var mer än tillräckliga! Vi fick doftljus från Durance, koppar från Höganäs, förkläden från Ewa i Walla, keramikkannor från Matteus, grejer från Beach House… utan tvekan den bästa goodiebag jag lagt vantarna på!

Efter en god tapasmiddag blev det dragqueen-show! De var schlager, paljetter och peruker, och ett riktigt ös! Sedan blev det karaoke och fuldans, innan vi trötta och glada begav oss till hotellrummet. Och nu är jag hemma på Öland igen, hos husse och hund och tacos. En riktig toppenhelg har det varit, och fantastiskt roligt att träffa alla andra duktiga och kreativa bloggare som finns därute. Hoppas att vi ses snart igen!

12 februari, 2012

23 kommentarer

 1. Alltså, man ska läsa noga och inte fort som Håkan gjorde… Blogghelvetet stod det tydligen i rubriken tyckte han:)
  Ingen dålig goodiebag ni fick inte, och Ranelid är verkligen en makalöst bra föreläsare.

 2. Det var toppenkul! Det var Emma med bloggen Att vara någons fru som anordnade eventet, hon släppte biljetterna på sin blogg strax före jul, och så fick man hänga på låset. Fast på nätet då.

  Och fina Lingon – tusen tack! Det var jättekul att träffa dig! Och dig också, Mirijam!

 3. Ja herre gud vad skoj det var!! Är totalt deckad idag trots att jag gick hem vid 23-tiden för att göra sällskap åt mannen som fått stanna kvar på hotellet!!

  Kram

 4. Alltså jag måste håla med Lingons kommentar! Så roligt att få träffa dig! Och du, den där 8 kulor valfri glass middagen på Glassfabriken är ett måste om ni kommer ner till Malmö igen! 😀 ska försöka få Ystern till att göra kokosglassen (hum kanske om jag köper en glassmaskin sådär hipp som happ?)
  Kram på dig! 😀

 5. Vilken underbar helg du haft:-)Ranelid är en av mina favoriter,en underbar man!Sen allt gott ni fick äta,se på show….lyckos! Kram.

 6. Och jag missade dig, men kanske inte så konstigt bland alla dessa glada bloggerskor … att hinna prata med 180 st på en enda dag är kanske inte att räkna med 🙂
  Kul hade vi i varje fall!
  Kram Suz

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration