Andra Glass Mat på resor

I Gelaterian

Italiensk glass är den allra godaste. Den är krämig, men inte på det gräddiga sättet vi är vana vid i Sverige. Inte för att jag hyser agg mot grädde i någon form, det är ju trots allt min basföda, men italiensk glass håller en helt egen klass.
Ni ser ju själva hur taggad jag är, det är nästan så att ögonen trillar ut på mig. När vi besökte den lilla staden San Gimnano kunde glasscaféerna på torget stoltsera med skyltar om att de vunnit VM i glass och andra trevligheter.
Och visst var det gott! Lycka i en strut. Eller bägare.
11 augusti, 2011

11 kommentarer

 1. Och så är den alltid så vackert dekorerad! Tänk vilken skillad från trista GB-storförpackningar som de skopar upp ur på de flesta ställen i Sverige.
  Ser ut som ni haft en underbar bröllopsresa! Hotellet i vintage-stil måste jag lägga på minnet, så vackert!

 2. Jga hade varit precis lika uppspelt som du, eller rättare sagt, jag är lika uppspelt som du när jag köper glass, vi har en fin gelateria precis vid jobbet. Farligt…

 3. Italiensk glass slår ju "vanlig glass" på käften bildligt talat…
  Finns ett riktigt bra glasställe i Malmö som säljer italienskt…tror det är en familj från Sicilien som driver den glassbaren.
  Bästa glassminnet just nu hr jag annars ifrån underabara Soneva Kiri i Thailand. Superlyxig resort på en egen liten ö nära Cambodia. Resorten hade en jättefin glassbar med 60 smaker egentillverkad ekologisk glass…himmel o pannkaka vad mycket glass vi åt under våra dagar där..

  Kram Mrs G

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration