Andra Mat på resor

Indiskt gatuliv

Nu har en del av Olofs bilder rasslat in, så här kommer några stycken med temat indiskt gatuliv. Här står det en kille längs med vägen och steker chapatibröd och lägger på olika röror. Lite som franska gatustånd med crèpes, fast i Indien. 🙂

Ännu ett gatustånd med färsk frukt och grönsaker, de fanns i varenda gatuhörn.

Den här killen står och pressar långa sockerrör i en pressmaskin, och juicen han får ut säljs till förbipasserande på gatan. Sockerrören är de som står upp längst till vänster.

De indiska frisörerna tar begreppet drop-in till en helt ny dimension. Det fanns flera ”on the road-frisörer” på Bombays gator.
3 juni, 2010

6 kommentarer

  1. vad fint ni verkar ha haft det! om man bortser från magsjukan, men det gör man väl? förresten har jag också haft magsjuka här i sverige, så det är inte bättre här 😉

    jättefina och härliga bilder i alla fall! tänk vad billiga hotell du kommer att kunna bo på i sverige nu när du sänkt kraven så, kanske kan tjäna in flera tusen på det?!

  2. Jag har alltid velat åka till Indien, och jag blev inte mindre sugen nu. Måste vara en underbar upplevelse att dessutom få vara med på ett bröllop och allt det innebär!

    Jag har en helt orelaterad fråga: Jag har blivit nyfiken på Donna Hay efter att ha läst om hennes tidning här hos dig. Vet du om det går att prenumerera hit till Sverige? Har du någon av hennes böcker också? (Jo, för jag behöver både fler tidningar och kokböcker.. ;))

  3. Så färgrikt det verkar ha varit trots att det ändå är enkelt och smutsigt. Så annorlunda allt är på andra sidan jorden. Vilken spännande resa det måste ha varit.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration