Andra, Öland, Utflykt

Mellan Sandvik och Byerum

 Eftersom Olof har lika svårt att slita sig från sin kamera som jag har för att slita mig från en glassbägare, blir det alltid väldigt många bilder när vi har varit någonstans. Så räkna med att få ser fler bilder från Öland! De här bilderna är tagna vid den lilla kustvägen i gråvitt grus som går på Ölands västra sida mellan Sandvik och Byerum. 

 

Vattnet var alldeles turkosblått och solen var gassande varm, det kändes snarare som om vi var i Grekland än hemma i Sverige. Tänk att det kan skilja så mycket på olika platser i landet! Norra Öland är helt fantastiskt.

Ett klassiskt vykortsmotiv från Öland. Olof håller ställningarna och fotar strandade vrak, precis som han brukar. För en gångs skull höll jag mig dock utom synhåll för linsen.

Bally spanade in vraket på nära håll…

 …medan Calle balanserade på stenstranden.

 Är man vid en strand kan man inte gå därifrån utan att ha känt på vattnet! Det var dock iskallt och lockade inte direkt till ett premiärdopp. Bikinin fick ligga kvar i bilen, och känner jag mig rätt får den nog vänta några veckor till.

9 Kommentar

 1. Matarkivet

  11 juni, 2011 at 3:50 e m

  Superfina bilder! Bara en gång har jag badat i riktigt kallt vatten. Jag var 12 och vi var på stranden med klassen och killarna skulle bada, så jag var tvungen att visa mig styv i korken och bada jag med. 15 grader, brrr. Sen dess är jag en ännu värre badkruka än innan, så jag förstår dig! 🙂

 2. Sofia

  11 juni, 2011 at 7:31 e m

  Gud så vackert : ) kram Sofia

 3. Barfotaflickan

  12 juni, 2011 at 7:58 f m

  Måste bara gratulera til det stundande bröllopet!!!! Läste just gårdagens Barometern där du var med 😉 Oj, så ljuvligt!!!
  Stort Grattis och Lycka Till!!
  Kram,
  Barfotaflickan (nu även med en ny sida ww.ekenasliv.se)

 4. Remsan

  12 juni, 2011 at 10:34 f m

  Öland är så vackert. Och bjuder på så blandad natur. Jag har faktiskt premiärbadat, eller… Kärringdopp sa mina snälla väninnor…

 5. Helena

  13 juni, 2011 at 7:10 e m

  Tack för gratulationerna och de fina kommentarerna! 🙂

 6. Emma

  15 juni, 2011 at 8:39 f m

  Ska ni gifta er?! 😀 Vad underbart! Stort grattis!! Ni är ju så fina ihop! Ska Bally komma med ringarna? 😉

 7. Limestone by the Sea

  29 maj, 2012 at 5:55 e m

  Åh så vackert! I love, och fattar inte riktigt att vi faktiskt har sommarhus här…kram Victoria

Lämna en kommentar