Familjen

Morgonstund i Småland

I helgen var vi i Mariannelund och hälsade på barnens farfar och bonusfarmor Anette. Som vanligt blev vi bortskämda med god mat. Jag hade varit i Stockholm på jobbmöte under fredagen och tagit tåget ner, och möttes av den här goda pizzan på fredagskvällen. Ja, inte så att pizzan var och mötte mig vid torget, det gjorde Anette med en glad Lily och en svansviftande Bally, men ni fattar. Gott var det!

Efter en natt där vissa av familjens medlemmar sovit betydligt mindre än andra, vaknade vi till en kall och solig dag i Småland.

Pizzan var nu ersatt med nybakat bröd och hemgjord granola. Som sagt, det går verkligen ingen nöd på en när man är där och hälsar på, det är alltid lika härligt att komma dit. Men det har så klart inte enbart med maten att göra, det är ju det goda sällskapet också.

Vi åt ägg ur äggkopparna som Anette målat…

 …och kastade smulor och nappflaskor på golvet så det stod härliga till.

Sedan roade sig barnen med att bygga ett torn av hushållspapper. Visst är det fascinerande att det alltid är sådant som inte är typiska leksaker som är det allra roligaste?

Det bästa var ju så klart att få välta tornet!

Harmoniskt och fint på bordet. Här låg det varken strumpor, legobitar eller dagsgamla makaroner.

Även bordet i vardagsrummet var fint dekorerat, dock med en något flyktig dekoration, som här var mitt uppe i morgontvätten.

31 januari, 2018

4 kommentarer

    1. Tack Lotta! Jag tycker också att de blev fina, blev så glad när Olof mailade över helgens skörd av bilder som han fotat när vi varit iväg. Kram!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration