Andra, Familjen

Mors Dag – första gången för mig!

Idag firar vi Mors Dag här hemma. Lite senare kommer mamma och Günter på grillmiddag, och det gör även våra vänner från Tyskland som är här och hyr stuga och hälsar på i en vecka. Olof står och förbereder baconlindade kycklingspett, och jag har precis bläddrat igenom Leilas nya bok The fresh foodie som jag fick imorse i present. Den är så bra att den förtjänar ett eget inlägg framöver, den rekommenderas varmt!

Men största presenten är ju ändå att få vara mamma till Lily. Att få bli mamma är ingen självklarhet som man kan ta för givet, och därför är jag extra tacksam över att få fira mitt första år som mamma tillsammans med min lilla familj. Vår lilla dotter är utan tvekan det bästa och största som hänt oss. Trots att jag ibland vill slita mitt hår. 😉

8 Kommentar

 1. Malin`s Diner

  31 maj, 2015 at 1:44 e m

  Men vilken liten skönhet hon är! Ser nog mest mamma Helena i henne faktiskt, Sorry Olof… 😉

  Jag klickade nu hem boken, har haft siktet på den sedan den kom ut.

  Kram kram

  1. Helena

   17 juni, 2015 at 10:25 f m

   Hoho, det råder olika bud hela tiden om vem hon är lik tycker jag.

 2. Erika G

  1 juni, 2015 at 7:55 f m

  Ja, att vara mamma är en gåva att vara rädd om. Men visst blir man tokig stundtals. Även då de är vuxna… Kram!

  1. Helena

   17 juni, 2015 at 10:26 f m

   Haha, det är så va? 🙂 Misstänkte det.

 3. Sara på Vardag.nu

  1 juni, 2015 at 2:19 e m

  Vilken liten goding hon är, Lily! 🙂

  Jag har bläddrat lite i Leilas bok men nja, jag har en oförklarlig aversion mot stackars Leila som jag inte kan bli av med… Trots att boken är fin!

  1. Helena

   17 juni, 2015 at 10:26 f m

   Det hade jag också innan faktiskt, men sen jag började lyssna på hennes och Niklas podcast tycker jag numera att hon är hur bra som helst! 🙂

 4. Mårtenssons kök

  1 juni, 2015 at 7:04 e m

  Nej minsann, kokböcker får du allt sluta tipsa om snart. Du ruinerar oss:) !
  Sötnöt är vad hon är den där liljan, fast här tycker vi mest att vi ser Olofs drag, sorry Malin.
  Kram på dej, och de dina!

  1. Helena

   17 juni, 2015 at 10:26 f m

   Hähä, sorry. Men man kan aldrig få för många kokböcker! 🙂

Lämna en kommentar