Andra Öland Utflykt

På utflykt i terräng

Idag har vi varit på utflykt på Öland! Alltid lika trevligt. Olof tog ledigt från jobbet idag, och efter en lång frukost (som var lång med nya mått mätt, tidigare hade den ansetts som väldigt kort) tog vi bilen söderut. Att pensionärsåka med bilen är som tidigare nämnt det nya svarta.

Efter att ha ätit kombinerad lunch och fika på ett hyvens fik i Mörbylånga vid namn Söderbönor åkte vi vidare ner mot Grönhögen, och sedan tvärs över ön till östra sidan där vi körde ner vid Stenåsa för att gå en runda. Det ligger som synes helt ute på vischan. Men helt plötsligt från ingenstans började det välla in bilar och fågelskådare lastade med kikare som verkade ha bråttom, som pinnade ut mot åkermarkerna som små lämlar. Tydligen hade det gått ett fågelskådarlarm om att en väldigt ovanlig fågel hade siktats fem kilometers promenad i terräng från parkeringsplatsen, vilket var orsaken till anstormningen. Så det händer grejer på Öland!

På tal om terräng frågade säljaren i barnvagnsbutiken oss när vi skulle köpa vagn ifall vi hade planerat att gå i terräng med vagnen någonting. Vi skrattade och sa att det hade vi verkligen inte tänkt. Dock skrattade vi inte lika högt som när hon frågade om vi hade tänkt jogga med vagnen. Men efter dagens runda kan vi konstatera att vagnen funkar prima i terräng. Hur bra den funkar att jogga med känner jag dock ytterst lite motivation till att testa. 

14 augusti, 2014

3 kommentarer

  1. Haha…..ja, det där med att köpa vagn känns ju helt galet och veta när man är höggravid hur man kommer att använda den är ju omöjligt att veta. Du får väl testa om det går att springa med den och tala im det för butiken:)
    Pensionärsåka är riktigt trevligt! Gör vi ofta.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration