Andra

Semester!

Nu är det semester! Underbart! Nu väntar tre veckor då vi bara ska vara hemma och ta det lugnt. Och äta sommarmat! Vi tänker hålla oss här hemma i krokarna, men en och annan Ölandstur blir det ju garanterat, och även några turer till sommarstugan som ligger i närheten av Revsudden utanför Kalmar. Och så ska vi ju få finbesök också! Av bland andra Mary, Sjömanshustrun och min skåning Lena.

Bally däremot rustar för friarstråt. Det finns en löptik på granngatan, och den här kärlekskranke lille hanhunden häckar nere vid ytterdörren med en trånande blick. Just nu tycker han inte att vi kan gå ut tillräckligt många gånger på en dag.

Idag måste ni för övrigt kika in på den trevliga matsidan Matgeek, där finns det en liten intervju med mig. Ni hittar den här.

(Jag har fått mail där ni undrat var klänningen kommer ifrån, och den kan köpas här, märket är Love Forever.)

7 juli, 2012

9 kommentarer

  1. Jag börjar få sådan ångest nu när jag är inne på sista semesterveckan. Särskilt när Berra ska vara ledig 2 till och barnen 4!
    Härliga bilder på dig vännen! Njut av semestern så mycket du kan! Kram.

  2. Vad lustigt, jag var för första gången inne på Matgeek i helgen när jag googlade fram något recept (oklart vad) och nu nämner du det också 🙂

    Vad kul med lite bloggvänner på semestern! Kram

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration