På baraenkakatill.se använder vi så kallade cookies som förklaras närmare nedan.
Vad är cookies?
Cookies är en liten textfil som placeras på datorn av en webbserver och fungerar som ett ID-kort. Cookies möjliggör att webbplatsen kommer ihåg viktig information som gör ditt besök på hemsidan bekvämare och för att förbättra din upplevelse som besökare. Cookies är så kallade passiva filer som inte kan sprida farlig programvara eller virus på din mobila enhet eller dator. Det finns två typer av cookies som kallas Permanent Cookie och Session Cookie.
Permanent Cookie
Denna typ av cookie sparar en fil som ligger kvar på besökarens dator. Den används till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål, val och intressen samt för statistikuppföljning.
Session Cookie
Under tiden en besökare är inne på en webbsida, lagras denna typ av cookie temporärt i minnet på besökarens dator. Session Cookies försvinner när du stänger din webbläsare.
Cookies kan antingen vara förstahands-cookies eller tredjeparts-cookies. Förstahands-cookies placeras av hemsidan du besöker medan tredjeparts-cookies placeras av en annan part. Tredjeparts-cookies används ofta för bland annat Google Analytics, Facebook och Remarketing med syftet att förstå hur hemsidan används, hur man kan förbättra användarupplevelsen samt för att generera målinriktad annonsering.
Vilka cookies domän.se använder och hur man avaktiverar dessa
Läs mer om vilka cookies som används på den här hemsidan, deras syfte, deras livslängd och/eller ändra inställningarna för dem genom att bläddra mellan tabbarna här till vänster.
Salvia är en underskattad örtkrydda. Jag har torkat två burkar från egna odlingen som jag ska använda till bl.a. saltimbocca i vinter. Mums! Friterad i smör har jag aldrig provat men det låter lovande!
Åh, man kanske skulle ta och torka lite då?! Tack för tipset! Du MÅSTE prova den friterad i smör!!
Vi måste bara testa det där med att fritera salviablad, låter vansinnigt gott! Förra helgen testade Håkan att fritera purjolök och halleda så gott det blev, kan varmt rekommenderas.
Pasta blir det på gräsänklingens tallrik i kväll, det blir en repris av cannellonin vi lagade till förra fredagen, så goda var dom:) Frugan ska ut och rulla hatt i stället för att rulla pasta…
Ha en finfin helg,
kramar till er
Oj, friterad purjolök? Coolt! Det måste vi testa nästa gång fritösen åker fram, vilket var alldeles för längesedan. Hoppas att frugan hade roligt när hon rullade hatt. 🙂 Kram på er!
Friterade salviablad är ju förbaskat gott. Kan tänka mig detta som förrätt, eller mellanrätt på italienskt vis. Gööööött!
Ja, det är verkligen supergott! Själv kan jag tänka mig att enbart äta friterade salviablad i brynt smör.