Familjen

Trädgårdshänget är tillbaka!

Äntligen kan man tillbringa dagarna utomhus i trädgården igen! Och äntligen blev det dags för lite nya blommor utanför ytterdörren. Det var inte en dag för tidigt. Förra sommarens stendöda hortensior har rasslat anklagande i vinden länge nog, och jag har fått dåligt samvete varje gång jag gått in genom dörren och beskådat dem. Det är ju så mycket roligare att komma hem och låsa upp en ytterdörr kantad av fina, levande blommor än av brunt, visset prassel. Måste skärpa mig på trädgårdsfronten rent generellt.  Ska börja med att skaffa seriösa trädgårdshandskar så att jag i alla fall ser ut som att jag menar allvar med det hela.

Körrv! Så här glad blir man av lite hederlig korvgrillning. Jag älskar grillad utomhuskorv. Steker man den i stekpannan och äter den inomhus flinar jag inte ens hälften så mycket.

De senaste två helgerna i rad har vi grillat korv i trädgården, och barnen har ätit med god aptit.

Men ingen har sådan aptit som Bally, helt klart. Vi brukar inte ge honom korv med bröd, det här korvbrödet har han snattat från ett intet ont anande barn. Så är det ju med små barn, de tappar sina korvar på marken, eller glömmer dem på en fönsterkarm. Och då är det någon som är väldigt snabb att hugga dem, en hårig liten sork som gärna förser sig med rester som inte ens är rester.

 

14 april, 2018

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration