Andra Tävling

Vi vann grillkategorin i Matbloggspriset!

Vi vann priset! Hoho! Vi är jätteglada och stolta över att ha vunnit priset för bästa grillinnehåll i Matbloggspriset 2013! Så här lyder juryns motivering:


”Av namnet att döma förväntar man sig inte att den här bloggaren grillar men när man väl kikar närmare osar det grill lång väg och det varieras ordentligt med vad som hamnar på gallret. Bloggaren testar sig fram och grillar både kött och fisk – både enkelt och avancerat. Här får vi stifta bekantskap med allt från baconlindade köttfärsrullader, t-benstek, lök, majs, panerad getost till egenhändigt stoppad korv. Sommar som vinter grillas det. Dessutom får vi bra tips på fräscha tillbehör på såser. Bilderna är vackra, texterna genuina och personliga. 
Ölandsbaserade Helena får mer än gärna bjuda på fler kakor från grillen!”

Olof och jag tackar ödmjukast för den jättefina motiveringen, och vill samtidigt passa på att rikta ett stort tack till Matbloggspriset och sponsorerna Scan och Weber.

Då vi tyvärr inte hade möjlighet att närvara vid prisutdelningen på Mitt Kök-mässan i Stockholm tog min kära vän Mary emot priset åt oss. En stund senare sprang hon på Paolo Roberto, och fick honom att ställa upp på en bild med plaketten. Ni som hängt med på bloggen vet att jag alltid haft ett gott öga till Paolo och hans matlagning, så ni kan ju tänka er hur till mig jag blev när den här bilden blinkade till i mobilen.

Och på tal om Mary så kammade hon inte bara hem priset för bästa Bak-&dessertblogg, utan även tungviktarpriset Folkets Val. Stort grattis till Mary! Och till de andra pristagarna också.

Kram på er, alla fina läsare därute!
7 november, 2013

11 kommentarer

  1. Åter igen ett stort grattis från oss båda till er (alla tre – och då menar vi inte Paolo)! Och att du blev "rent ti daj i trasorna" när mister himself poserade på bild med plaketten, det förvånar oss inte det minsta:)

    Stora kramar

  2. Det är ju du som skulle stått där bredvid honom. Men det kan ju hända att han tappat lite av den där mystiken. Du hade kanske då känt att han luktade urvriden gammal disktrasa och räckte dig till axlarna. Alltså var det nog bra att du inte var där 😉

    Grattis vännen!!!

    Kram kram

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration