Andra Tävling

Nominerad som Bästa Grillblogg i Matbloggspriset!

Bara en kaka till har blivit nominerad till Matbloggspriset i kategorin Bästa grillblogg! Olof och jag är jätteglada och stolta över att bli nominerade till ett så fint pris. Nu är det ju ingen renodlad grillblogg vi har, men juryn tittar såväl på renodlade grillbloggar som på olika matbloggars grillkategorier, och där har vi ju faktiskt samlat en hel del genom åren. Hemma hos oss är det oftast Olof som grillar, själv brukar jag mer experimentera med grillsåser och andra tillbehör. I år har vi inte ställt in grillen i garaget för säsongen, för det där med säsong är ju faktiskt relativt. Enligt oss är det alltid säsong.

Prisutdelningen i den här kategorin och de andra kategorierna i Matbloggspriset sker nu på torsdag på Mitt Kök-mässan i Stockholm. Läs mer om de nominerade och om Matbloggsträffen som äger rum på mäsan på fredag här, på Matbloggsprisets hemsida.

5 november, 2013

17 kommentarer

  1. Jag får gratulera er båda till nomineringen 🙂 Jag förstår er glädje och skulle hoppat jämfota om det vart jag…ha..ha….Nu håller jag tummarna!! Kram Lenita

  2. Kul! Stort grattis! Det är ni så värda. Din blogg är så himla fin och inspirerande och du och Olof är ett väldigt bra team på alla sätt. Klart ni ska vara stolta. Lovar att hålla tummarna för att kammar hem priset.

  3. Stort grattis! Ni har ju faktiskt gjort en hel del kul grejer på grillen så ni är väl värda nomineringen! Håller alla tummar att ni kammar hem segern. Kram.

  4. Vad spännande, bara att bli nominerade är ju helt fantastiskt! Och att det ni grillar smakar fantastiskt vet vi ju också! Vi håller tummarna!
    Stor kram från Mamma och Günter!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration