Andra

I ny skrud

Ni som varit inne på bloggen senaste veckan har säkerligen lagt märke till att den numera ser annorlunda ut. Jag har tagit hjälp av jätteduktiga Tabitha Emma i Australien med bloggens omformning, och nu har de allra sista justeringarna blivit gjorda. Själv är jag ju ett otekniskt under, och när man är ”fast på” Blogspot som jag är, finns det inte så mycket utrymme för egen design såvida man inte är haj på det. Tabitha har även gjort Linda Lomelinos blogg Call me cupcake, ifall ni har varit inne hos Linda och spanat in alla fina godsaker hon lägger upp.

Hoppas att ni gillar bloggens nya utformning lika mycket som jag gör! Jag tycker om att den känns renare och har större bilder. Den ljusblå bakgrunden är ersatt av en vit, men den ljusblåa färgen finns ändå kvar lite här och var i rubriker och annat. Ni får surfa runt på mina nya fräsiga sidor som det finns länkar till högst upp, bloggen i media och sånt. Och när vi ändå är igång – är det något ni saknar på bloggen? Något ni vill läsa mer om? Eller mindre? Jag är uppen för alla förslag! Såvida de inte är oanständiga, hähä. Men då kanske Olof är öppen för dem istället. 

12 februari, 2015

16 kommentarer

    1. Tack Ulrica! Ja, det är jättekul! Tänk bara att det tog mig typ 5 år att göra nåt med den… Hade jag kunnat fixa själv som du hade jag gjort det ofta. 🙂

  1. Mycket stilrent och snyggt! Det är sådana här sidor som inspirerar till att göra sina egna sidor snygga och fungerande. Speciellt när det går att anpassa till plattor/mobiler etc. Man måste hänga med på det tekniska tåget. Vi ger 5 plankor i betyg!

    Vänliga hälsningar
    /Planksteksakademin

    1. Fem plankor minsann! 🙂 En får tacka! Och snart kommer planksteksreceptet upp! Det går i tidningarna nu på lördag, sen kablar jag ut det här på bloggen. Har för övrigt ätit planka hemma två helger i rad nu, det är så GOTT.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration