Andra Fest

80-talsfest!

I lördags var vi på 80-talsfest hemma hos Calle och Louise för att fira att han har fyllt 30 och hon fyllt 25. Jag berättade för mormor att vi skulle klä oss som man gjorde på 80-talet, och hon var snabb att påpeka att då borde vi ha blöjor på oss, för det var vad vi klädde oss i på den tiden. Men jag valde ändå att ta på mig något mer täckande. Gurk-kaktusen med geléhallon och Polly är för övrigt en riktig 80-talsklassiker som gå bort-present!

Jag gör min bästa imitation av en modebloggar-pose. Ser jag tillräckligt kissnödig ut?

Louise bjöd på prima välkomstdrinkar som matchade årtiondets ögonskuggor.

Tillsammans med Eva, Louises superhärliga mamma!

 Calles modeinspiration för kvällen kan nog bäst beskrivas som Günther på tennisbanan.

Vi dansade i neon, till Lilli och Sussie och till alla de kända 80-talsdängorna!

Sedan fick jag pris för kvällens bästa outfit! Kort sagt – en riktig toppenkväll!

21 februari, 2011

25 kommentarer

 1. Vilka härliga bilder, så 80-tal, ja gurkan med gelehallon har man allt gjort och gett bort som present, det hade jag helt förträngt, och våfflat hår och de där shortsen, hade blåa och rosa sådana 🙂 och blå masacara och blå ögonskugga hade man också 🙂

 2. Haha! klockrena byxor! Älskar gurkan – ger fortfarande bort sådana. Sist var det till Stora systern som fick 3 st olika, en onykter gurka (punschpraliner), en vajig svajig mast (pimpim båtar) och en viktväktarna gurka (fruxo gelégodis).
  Vad gjorde din mamma när det inte fungerade med BigPack knepet?
  Det enda det knepet fungerar på är Ekströms chokladpudding med grädde – efter en hel skål vill man inte se chokladpudding på ett bra tag.

 3. Jodå, då var man med i svängen, gick på högstadiedisco, smygrökte (berätta inte för någon), tiggde sej till en Salomonryggsäck, hade slänglugg (Håkan) och målade neonrosa på naglarna(Anki). Vilka minnen, härliga tider…

 4. Ni var jättefina men ni missade ju det absolut viktigaste!! Axelvaddarna ;-). Och det kommer ifrån en som var tonåring på det ljuva 80-talet, haha! Ursnygg var jag ;-)!
  Kram

 5. herreGUD vad kul! du ser ju helt FANTASTISK ut!det där håret, för att inte tala om den pimpiga jackan hahaha. HURRA för vinst! jag var ju ganska liten på 80-talet, men jag kommer ihåg att min syster, som hade långt och fint hår, snaggade sig, och sen hade hon en såndär superful fläta som hängde ner. åh, vad hemskt det var!

 6. Wow, vilka puddingar ;)Ja mycket kan man säga om det goda 80talet men klädmodet var väl kanske inte det bästa om man säger så ;D men visst är det kul med tema fest!

 7. Åh vilken rolig fest! 🙂 Temafester är så kul 🙂 Klart du vann, du var ju jättefint utklädd! 🙂 Och pricken över i:et är ju calle som du passande och rätt beskrev som günter på tennisbanan 😉

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration