Familjen

Ännu mera sommar

sommar vid bryggan Hörni, tack för all fin respons på mitt förra inlägg, både här och på instagram! Jag fick så fin återkoppling av er på bilderna, att vi kör några sommarbilder till! Den här bilden fotade vi nere vid bryggan i Färjestaden här på Öland där våra tyska vänner hyrde stuga i år igen. Jag tycker det är så roligt att de vill komma tillbaka till Öland om somrarna, och barnen leker så fint, fastän de inte pratar samma språk.

vattentermometerI år kunde man inte klaga på vattentemperaturen i alla fall.

sommarbrygga blåsigt vid bryggan Vissa dagar fläktade det på extra bra nere vid bryggan!

barn och katt För Evelyn var nog alla möten med djur det bästa om dagarna.

ylvas ridlekis Några gånger var vi i Algutsrum på Öland och hyrde häst hos Ylvas Ridlekis. Även Meike och jag, min tyska kompis, åkte dit en dag utan barn och red en härlig långtur. Nästa gång ska vi ta med oss matsäck och rida till den gamla ruinen Gråborg, har vi tänkt. Det är Ölands största fornborg, och ett klassiskt utflyktsmål.

rykta häst Ingebo Hagar Som alltid har det fikats en hel del också. Jag vet inte hur många kardemummabullar jag ätit på Mormors Stenugnsbageri i Stora Rör i sommar. Har bullarna varit slut har jag väntat på nästa omgång, bara för att få dem sådär varma och nybakta. Men vi har hunnit med att fika lite i Småland också!

Ingebo Hagar En dag åkte vi till gården Ingebo Hagar utanför Vimmerby. Där fanns det en liten gårdsbutik, grisar och andra djur.

Ingebo Hagar Och grus. Grus är kul.

Ingebo HagarFika kunde man också göra, men inte så länge till visade det sig då familjen som driver cafét ska flytta hem till Tyskland.

Ingebo HagarSommaren 2018, alltså. Den har verkligen levererat.

16 augusti, 2018

2 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration