Andra

Bally två år!

Jag ska inte sticka under stol med att vår lille hund är lite bortskämd… I lördags fyllde Bally två år, och som sig bör fick han en liten köttbulletårta. Eller köttbullemacka, kanske det snarare var. Husse hade gjort köttbullarna på enbart rullad köttfärs, och toppat med korv. Bally trodde knappt att det var sant, och åt upp den fortare än kvickt. Han trodde nog att någon ställt den där av misstag, så det var bäst att passa på. Klart att vovven ska få något gott på sin födelsedag!

3 maj, 2010

13 kommentarer

  1. Nämen oj! Här stod ju något alldeles obevakat!? Haha, våran hund fyller 7år snart. Men hon lär inte få någon köttbulletårta, för hon har alltid varit vegetarian, så skinka och köttbullar är ingen hit. Mango, sallad och gurka däremot är riktiga vinnare! Så det får väl bli en fruktsalld som står där, helt obevakad.

  2. klart man ska skämma bort hunden på födelsedagen, alla människor blir ju bortskämda på sina födelsedagar, det är ju inte mer än rätt 🙂

    det var faktiskt skönt med en lugn valborg, jag var riktigt nöjd när jag kom hem vid halv tolv och fick sitta alldeles nykter och lyssna på massa fin musik för mig själv. jag trivs alldeles för bra i mitt eget sällskap för att det ska räknas som normalt tror jag 😉

    jag har inte sett 2012, jag har sån fobi för filmer med massa specialeffekter och sånt. jag tycker bara om filmer där det inte händer någonting. vi såg avatar igår, jag tyckte att den var askass. fast den handlar ju också om aliens. aliens är rätt uttjatat. har du testat filmtipset.se? det är bra grejer det!

  3. Såg att du hittat in till vår matblogg och ville tacka för dina fina ord! Nu ska jag botanisera lite här i din också.

    (Minns att jag lade kolabönor på vår hunds födelsedagsfrukost en gång… men hade det inte varit bättre att hunden tydligt fått sin goda tårta serverad, istället för att den lärde sig att ta något den kanske inte borde tagit? )

  4. Ja men det är väl klart lill killen ska ha en korv o köttbulle tårta! 😉 Grattis i efterskott till Bally! Kram Anna

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration