Andra Efterrätter Utflykt Vardag Vegetariskt

Crêpes med nutella och banan

I våras var ju syrran och jag i Paris på världens underbaraste weekend! Jag tänker tillbaka på den ofta, och för ett tag sedan lagade jag gatumaten som vi avslutade varje kväll med: Crêpes med nutella, banan och kokos! Det är smarrigt som bara den, mättar och är hur enkelt som helst att svänga ihop. Gör bara pannkakor efter grundreceptet, bre dem med Nutella efter smak och tycke, skiva över lite banan (ca en halv banan per pannkaka) och strössla över lite kokos. Färdigt!

Är ni många som ska titta på fotboll ikväll? Min åsikt om fotboll är att man borde ge dem varsin boll så att de slipper jaga samma. Men visst, är det match med Sverige kan man väl offra sig ibland. I alla fall om man får snacks.

15 juni, 2012

11 kommentarer

 1. Mumma! Ser väldigt gott ut och bra att man inte måste åka ända till Paris för att äta.

  Jag kollar bara på idrott när ett av lagen är Sverige, alltså bänkar jag mig idag.

  Kram Malin

 2. =) Varsin boll- ja det hade varit skoj att se..drygt 20 tal karlar med varsin boll. Hahaha, stackars målvakt!
  Mmm, pannkaka med nutella o banan, det åt jag senast i april fast i Thailand

 3. Mmm, vilken dessert! Kommer säkerligen prövas här hemma hos oss Nutella-freaks:)

  Instämmer helt och hållet med din åsikt om fotboll, men offrar mig också ikväll … trevligt sällskap, bubbel i glasen, jordgubbar och några goda ostar – klarar det nog;)

  Ha en fin kväll!
  Kram Suz

 4. Ha ha ha – varsin boll – den var bra! (uppskattas nog inte av fotbollsfantaster) Såna crepes ska jag göra nån dag, helt klart! Ha en skön söndag!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration