Sponsrat inlägg

Drinktavlor i uteköket

I samarbete med Posterlounge

Drinktavla Aperol Spritz

Har ni sett vilka snygga tavlor vi skaffat till uteköket? De kommer från Posterlounge som är en poster- och tavelbutik på nätet med ett brett sortiment av motiv för alla smaker.

Gillar ni Aperol Spritz som vi dukat upp med på bilden? Det är en riktig sommardrink med helt fantastiskt färg, och som ni ser på tavlan består den av Aperol, Prosecco och sodavatten. Hos Posterlounge kan man välja att få sin tavla tryckt på olika material som till exempel trä, papper och akrylglas. Jag valde tavlor tryckta på aluminium eftersom de är fuktresistenta och därmed klarar att hänga utomhus utan att bli dåliga, som här i ett utekök. Här hittar ni Aperol Spritz-tavlan.

Drinktavla Moscow Mule

Eller vad sägs om en Moscow mule, med lime, mynta, vodka och ginger beer? Jag trodde inte alls att jag gillade öl som smakade ingefära, men ginger beer smakar betydligt mycket mer som läsk än som öl, och finns i vanliga mataffären. Jag har alltid tyckt att den här drinken ser så spännande ut och varit nyfiken på hur den smakar, och den är riktigt uppfriskande och god! Extra roligt att servera den i kopparmuggar också, precis som på drinktavlan. Även här kan ni se vilka mått och mängder man ska ha i en Moscow mule, och här hittar ni drinktavlan med Moscow Mule. För att se fler drinktavlor kan man skriva in cocktail i sökrutan, det finns många olika att välja på. (Mina tavlor mäter 50×70 cm.)

I mitt samarbete med Posterlounge har jag även fått en rabattkod till er, så om ni uppger ENKAKATILL20 när ni beställer i fältet för rabattkod, får ni 20% rabatt på hela sortimentet fram till den 31/7.

14 juli, 2020

2 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration