Familjen

Julen enligt Bally

 Det börjas den 23:e med att matte ska vara pinsam och pussas. Att man inte kan få sitta på en köksstol i fred…

…så fort matte går från bordet och vänder sitt snåla öga åt ett annat håll passar jag på att tigga till mig lite korv av husses mamma. Som ni ser röner jag stora framgångar på den fronten. Jag har bra tass med damerna.

 Den 24:e får jag paket! Matte hjälper mig att öppna. Jag är inte det minsta bortskämd.

På juldagsmiddagen hemma hos mattes mamma den 25:e finns det inget placeringskort som det står Bally på. Skandal. Jag rasar. Men bestämmer mig ändå att häcka i närheten av det här placeringskortet, det brukar ju ge utdelning.

Husse äter den klassiska juldagsrätten Rodnande kassler i Bergakungens sås. Jag gör mitt bästa för att se ut som om jag inte fått mat på en vecka. Husse är ganska lättlurad. Sedan får jag en fluffig filt i julklapp. Jag skulle vilja sammanfatta julen 2010 som mycket givande.

30 december, 2010

5 kommentarer

  1. UNDERBART! Tack för din rapport Bally, låter som du hade en jättehärlig jul. Hoppas du får en lika fin nyår trots alla smällare…
    Hälsa matte och husse och önska dom ett riktigt gott nytt år,

    Kram, Anki och Håkan.

  2. Käre Bally, jag är väldigt ledsen att du inte fick något placeringskort, men eftersom din matte inte vill att du tigger vid bordet ansåg jag det smartast att låta bli och i stället smyga till dig lite godbitar under bordet – och det lyckades vi ju mycket bra med!

    Stor kram från din "mormor"

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration