Sponsrat inlägg

Kvik i Kalmar

Inlägg i reklamsamarbete med Kvik Kalmar

Kvik stora kökslådor

Förra veckan öppnade den nya Kvikbutiken i Kalmar, och jag har varit där och spanat in utbudet!

Kvik samtalskök

Hos Kvik hittar man prisvärda danska designkök och även lösningar för badrum och garderob. Köket är dock hjärtat hos Kvik, och deras storsäljarkök Mano är det av Kviks kök som bäst passar in i deras koncept ”samtalskök” med öppen planlösning och ytor för umgänge. Här är fläkten integrerad i spishällen så att man verkligen kan titta på de man umgås med när man lagar mat, utan ett fläktkåpa som sitter i vägen.

Kvik XL-kök

En annan favoritmodell på kök hos Kvik är deras XXL-kök, där man får ner en hel del mer i lådorna än vad man får i standardköket, hela 40% mer för att vara exakt!

Kvik butik Kalmar

Kvik i Kalmar ligger på Tyska vägen 2 och drivs av franchisetagare Stefan och Linda Frisk. De har en lång erfarenhet inom kök, och här får man riktigt bra hjälp och vägledning inför både renovering och nybygge.

Kvik Kalmar

Här kan man boka ett möte för gratis rådgivning kring kök, badrum och garderob. Skönt också att ha samma rådgivare i hela processen tycker jag.

Kvik garderober

Vem älskar inte en walk in closet? Extra plus för den infällda belysningen!

Kvik badrum

På så här moderna speglar kan man justera ljuset med en fingertryckning på spegeln. Hur häftigt som helst ju!

Kvik kök

Det finns flera olika modeller på kök hos Kvik och man kan se dem alla här.

Kvik kök förvaring

Så här ser det inte ut när man öppnar hörnskåpen från mitt kök därhemma från 1975, kan jag säga! Där får jag åla in själv genom luckorna, medan i det här Kvik-köket kan man fälla ut förvaringshyllor riktigt långt utanför skåpen.

Kvik kylskåp

Köket Corisa i mörk ek är en annan favorit där både kyl och frys ryms bakom samma randiga träluckor. Härligt med ugn och mikro i bra arbetshöjd också!

Besök den nya Kvikbutiken i Kalmar för att ta del av riktigt bra öppningserbjudanden. Från och med idag är det hela 40% rabatt på alla kök! Finfin service och en stor dos inspiration får du också. Deras hemsida hittar du här.

10 november, 2023

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration