Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookie-information lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälpa vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen du tycker är mest intressanta och användbara.
Strikt nödvändiga cookies bör alltid vara aktiverade så att vi kan spara dina val av inställningar för cookies.
Om du avaktiverar denna cookie kommer vi inte kunna spara dina inställningar. Det betyder att du behöver aktivera eller avaktivera cookies igen varje gång du besöker den här webbplatsen.
Den här hemsidan använder följande tredjeparts-cookies:
_gat
Syfte: Google Analytics, _gat används för att för att begränsa antalet förfrågningar som måste göras till baraenkakatill.se
Domän: baraenkakatill.se
Livslängd: Session
Vänligen aktivera strikt nödvändiga cookies först så att vi kan spara dina inställningar!
På baraenkakatill.se använder vi så kallade cookies som förklaras närmare nedan.
Vad är cookies?
Cookies är en liten textfil som placeras på datorn av en webbserver och fungerar som ett ID-kort. Cookies möjliggör att webbplatsen kommer ihåg viktig information som gör ditt besök på hemsidan bekvämare och för att förbättra din upplevelse som besökare. Cookies är så kallade passiva filer som inte kan sprida farlig programvara eller virus på din mobila enhet eller dator. Det finns två typer av cookies som kallas Permanent Cookie och Session Cookie.
Permanent Cookie
Denna typ av cookie sparar en fil som ligger kvar på besökarens dator. Den används till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål, val och intressen samt för statistikuppföljning.
Session Cookie
Under tiden en besökare är inne på en webbsida, lagras denna typ av cookie temporärt i minnet på besökarens dator. Session Cookies försvinner när du stänger din webbläsare.
Cookies kan antingen vara förstahands-cookies eller tredjeparts-cookies. Förstahands-cookies placeras av hemsidan du besöker medan tredjeparts-cookies placeras av en annan part. Tredjeparts-cookies används ofta för bland annat Google Analytics, Facebook och Remarketing med syftet att förstå hur hemsidan används, hur man kan förbättra användarupplevelsen samt för att generera målinriktad annonsering.
Vilka cookies domän.se använder och hur man avaktiverar dessa
Läs mer om vilka cookies som används på den här hemsidan, deras syfte, deras livslängd och/eller ändra inställningarna för dem genom att bläddra mellan tabbarna här till vänster.
Vi fixade också till en saffranscheesecake som blev riktigt god, men det hindrar ju inte oss att testa denna också – vit choklad och pepparkakor låter ju som att det landar ett snäpp upp…
Hoppas att allt är bra med er, alla tre och att ni får en finfin vecka, nu går det snart in på julupploppet och det ser vi så fram mot. Ledigt ska vi ha, båda två och det tackar vi för:)
Kramar
Allt är bra med oss, hoppas ni mår bra också! Vi räknar också ner dagarna till julledighet! I helgen var vi så slappa att det kändes som klassiskt jullov. Kan absolut tänka mig mer av den varan, snarast!
Mmm så läcker:) Både i gom och för ögat!
Minsann! 🙂 Den är fancy-pancy! (Det är Liv som har gjort just den här cheesecaken på bilden, höhö.)
Oj så sugen man blir på att mumsa på denna skönhet!
Trevlig måndag!
Kram Amie
Önskar dig detsamma Amie! (Även att det är tisdag nu. 😉 Stor kram!
åhå va gott!
Jawohl! Absolut värd att prova! 🙂
Saffran som är så gott! Och vilken vacker cheesecake!
Tackar! Fast just kakan på bilden har Liv gjort, så den kan jag inte ta någon cred för. 🙂
Funderade på att göra denna till jobbet men måste då göra dubbel sats. Hur stor form borde jag behöva då och måste den stå längre i ugnen?
Hej Johanna! Den här kakan fyller gott och väl upp en klassisk springform som mäter 22-24 cm i diameter. Och även om det finns snäppet större formar skulle ändå inte en dubbel sats få plats, så jag skulle absolut satsa på att göra två st cheesecakes istället.
Den här skulle jag kunna tänkta mig att äta en enormt stor bit av och bara njuta. Vilken maffig cheesecake i härligt jultema!
Javisst, du får provbaka den! 🙂
Ser supergott ut, tänkte faktiskt baka denna imorgon. En liten fråga bara: Ska vispgrädden vispas innan den blandas ihop med de andra ingredienserna? Eller tar man den som den är bara, alltså flytande? /Lena
Hej! Grädden ska inte vispas, den ska vara flytande. Lycka till med kakan! 🙂
Den blev supergod!!
Vad roligt att höra! Ska hälsa Liv det också. 🙂