Titta, där står ju jag och flinar med en kniv! Tidigare i somras intervjuades jag av tågtidningen Hit&Dit som finns på tågen i Bergslagen, till deras glasstema. Jag berättar om mitt första glassminne och tipsar om ett recept på (någorlunda) nyttiga glasspinnar. Alltid roligt att få vara med i tidningar!
Och när vi ändå är inne på lite klassiskt, hederligt SKRYT, så såg jag för ett tag sedan att Metro Mode hade listat min blogg som en av Sveriges 10 bästa matbloggar att inspireras av, i mycket fint sällskap ihop med bland andra Green Kitchen Stories och Jennys Matblogg. Man tackar!
Bara en kaka till syftar först och främst på min dåliga karaktär varje gång det erbjuds något gott. Men visst hittar du kakor här också. Det, och framförallt enkel vardagsmat som alla kan laga, som sätter guldkant på vilken glåmig tisdag som helst. Jag som skriver heter Helena Elm och arbetar som matkreatör och har drivit den här matsidan på nätet sedan 2009. Jag bor på Öland tillsammans med min man, våra två döttrar och vår smått vilda hund. Välkommen hit!
Bara en kaka till syftar först och främst på min dåliga karaktär varje gång det erbjuds något gott. Men visst hittar du kakor här också. Det, och framförallt enkel vardagsmat som alla kan laga, som sätter guldkant på vilken glåmig tisdag som helst. Jag som skriver heter Helena Elm och arbetar som matkreatör och har drivit den här matsidan på nätet sedan 2009. Jag bor på Öland tillsammans med min man, våra två döttrar och vår smått vilda hund. Välkommen hit!
Bara en kaka till syftar först och främst på min dåliga karaktär varje gång det erbjuds något gott. Men visst hittar du kakor här också. Det, och framförallt enkel vardagsmat som alla kan laga, som sätter guldkant på vilken glåmig tisdag som helst. Jag som skriver heter Helena Elm och arbetar som matkreatör och har drivit den här matsidan på nätet sedan 2009. Jag bor på Öland tillsammans med min man, våra två döttrar och vår smått vilda hund. Välkommen hit!