Reportage

På Metro Mode och i tågtidning!

Titta, där står ju jag och flinar med en kniv! Tidigare i somras intervjuades jag av tågtidningen Hit&Dit som finns på tågen i Bergslagen, till deras glasstema. Jag berättar om mitt första glassminne och tipsar om ett recept på (någorlunda) nyttiga glasspinnar. Alltid roligt att få vara med i tidningar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och när vi ändå är inne på lite klassiskt, hederligt SKRYT, så såg jag för ett tag sedan att Metro Mode hade listat min blogg som en av Sveriges 10 bästa matbloggar att inspireras av, i mycket fint sällskap ihop med bland andra Green Kitchen Stories och Jennys Matblogg. Man tackar!

31 augusti, 2017

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration