Sponsrat inlägg

Sommardagar på Böda Sand

Inlägg i reklamsamarbete med Böda Sand

Helena Elm_Böda Sand

Vi har varit på vår årliga Böda Sand-helg som vi alltid startar sommaren med, och det var precis lika härligt som alltid! Häng med!

Kompisarna

Den här gången åkte vi dit tillsammans med barnens och våra vänner. Lily och hennes två bästisar har hållit ihop ända sedan de var riktigt små och hamnade i samma grupp på förskolan, och vi hoppas och önskar att vi får fortsätta följa dem allt eftersom de blir äldre och växer upp.

Middag Böda Sand

Min kompis Ólida som är mamma till en av tjejerna var också med, och hennes sambo Anders och småsyskonen. Och Olof såklart, men han är ju oftare bakom kameran än framför den. (Ni kan ju gissa hur många gånger jag hunnit äta av hans mat medan han fotat.)

Helena_Olida

En helg på Böda går alldeles för fort! Vi bodde i stuga som vi brukar göra när vi är där, och föll in i vårt vanliga Böda Sand-schema direkt när vi kom dit.

Sandslott Böda

Så här i början av säsongen har man den milsvida sandstranden nästan för sig själv, och varje kväll efter att vi ätit brukar vi gå ner till stranden och njuta av hur vackert kvällsljuset är därnere. Barnen brukar brukar bygga sandslott, springa runt och hjula och bara vara.

Barnaktiviteter Böda Sand

Jag tror att de skulle kunna vara på stranden hur länge som helst om de fick bestämma!

Frukostfrallor Böda Sand

Men det kommer ju en morgon dagen därpå också, och den dagen brukar vi alltid starta med nybakta frallor från Böda Sands bageri! (Jag brukar köpa en stödkaffe också.)

Frukost Böda Sand

Böda Sand har dessutom en egen ICA-affär inne på campingområdet, så om man inte har packat med sig egna tillbehör till frukosten hemifrån går det alltid att handla det på plats.

Minigolf Böda

Stärkta av finkaffe, croissant och fralla var det sedan dags för en minigolfmatch. Det brukar gå dåligt för mig i minigolf. Så dåligt på den nivån att barn jag inte känner brukar skratta åt mig. Men den här gången kom jag tvåa minsann! (Viktigast var såklart att jag vann över Olof. Har han fått höra detta fler gånger än en? Svar ja.)

Böda Sand Böddetåget

Efter minigolfen åkte vi ett varv runt campingen med Böddetåget. Böda Sands camping är riktigt stor och väldigt välskött, och det blir man påmind om när man åker Böddetåget och ser hela campingen.

Cykelbilar Böda Sand

Sedan ville barnen åka runt campingen själva på samma fina små vägar som tåget kört. Det finns både små och stora cykelbilar att hyra…

cykelbil 4-sitsig

… och det är ju helt klart lyxigast att få sitta där fram!

Restaurang Böda Sand

Det bästa med att äta på Böda Beach Club nere vid vattnet är (förutom den goda maten och utsikten så klart) att det finns barnmeny som under högsäsong körs som buffé med sådant som går hem hos de allra flesta barn. Vi snackar pasta, köttbullar, pommes, nuggets, pannkakor… Är barnen glada så är ju oftast föräldrarna glada, det är ju sen gammalt.

Lunch Böda Beach CLub

För oss med lite mindre snäva smaklökar finns en hel del annat gott! Böda Beach Club kör dagens lunch vilket kan vara allt från slottsstek till fish tacos…

Böda Beach Club barnmat

… och de som vill runda av måltiden med en glass på trappan kan alltid göra det.

Lekplats Böda Sand

Och sen fortsätter dagen! Med lek på den stora lekplatsen…

Stugbyn Böda

…varvat med små pauser där man kan snacka sig till att få sina naglar målade. Visste ni att man kan både få pedikyr och bli fin i håret på Böda? Men då är det inte min kompis Ólida man går till, utan till salongen Åbergs som ligger på shoppinggatan inne i campingens centrum.

stughäng

Framåt eftermiddagen när alla börjar bli lite trötta efter att ha åkt kickbikes i skateparken, klättrat i klätterställningar och badat är det skönt med lite stughäng…

melon i skivor

… och sitta på altanen och äta chips och dricka något kallt innan man börja göra sig i ordning inför middagen.

Drinkar Böda Lounge

Nytt för i år inne på Böda Beach Club är loungen med utsikt mot det nyrenoverade vattenlandet. En annan nyhet är takterrassen ovanpå restaurangen som precis har öppnat, och konferensdelen i andra ändan av byggnaden.

Något jag gillar extra mycket med Böda Sand och människorna som driver anläggningen är att de inte stannar upp, de fortsätter hela tiden att investera i platsen och göra semesterupplevelsen ännu bättre, och det lyckas de med år efter år.

Böda Sand Öland

I år firar Böda Sand 30 år, och hela säsongen är full av festligheter! Firandet startar med tårtkalas på midsommar och följs sedan av jubileumsonsdag. Det kommer att bli shower, 90-talsnostalgi och annat skoj som ni kan läsa mer om här.

18 juni, 2024

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration