Sponsrat inlägg

Tänd upp till Halloween

Inlägg i reklamsamarbete med Liljeholmens Stearinfabrik

Bally halloween hundspöke

Har ni sett ett sötare halloweenspöke någonsin? Det har då inte jag! Bally har varit med på flera av de bilder vi tagit fram åt Liljeholmens, och han är lika duktig varje gång. För den orolige kan jag lugna er med att först fotades bilden på Bally med släckta ljus, sedan fick han ledigt från jobbet och lite kokt kyckling, och därefter tände vi ljusen och tog en bild utan Bally, och sedan sammanfogades bilderna till en.

Halloweenpyssel

Jag har samarbetat med Liljeholmens några år nu, och jag tycker det är lika roligt varje gång eftersom vi får så fria händer att skapa något kreativt och vackert. Liljeholmens är Sveriges och till och med världens största tillverkare av stearinljus och ligger i Oskarshamn som inte alls är särskilt långt från Öland där jag bor. Häromåret var jag där och besökte produktionen, och det var riktigt intressant och häftigt att se.

Duka till Halloween

När vi gör dukningar åt Liljeholmens med olika teman tycker jag om att först duka med klassiska, vita ljus

Halloweendukning

… och sedan byta till färgade ljus för att se skillnaden. Färgen på de här stearinljusen heter Nougat. Att göra en halloweendukning behöver inte bli dyrt; med några prydnadspumpor kommer man långt, och den mossbeklädda, spretiga grenen hittade vi nedblåst i trädgården.

Halloweenpynt

För visst blir det lite mer dramatiskt med färg på ljusen? Och speciellt svarta stearinljus nu inför halloween!

Liljeholmens ny design

Det senaste året har Liljeholmens också bytt logga, och jag tycker att den nya är väldigt fin och passar varumärket bra. Vill du beställa något ur Liljeholmens webshop har du från och med idag och fram till den 2:e november fri frakt med koden BARAENKAKATILL.

Tävling!

På mitt instagramkonto @baraenkakatill har jag från och med ikväll också en tävling där man kan vinna det här storpacket med stearinljus från Liljeholmens. Då ingår 30 st vita antikljus, 30 st långa, vita kronljus och 100 st vita värmeljus, till ett värde av 724 kr. Så passa på att gå ut på instagram och vara med och tävla för att fylla på ljusförrådet inför det annalkande höstmörkret! Liljeholmens drar en vinnare torsdagen den 2/11.

26 oktober, 2023

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration