Snacks

Tryffelpopcorn

TryffelpopcornHar ni testat tryffelpopcorn? Det är precis vad det låter som, popcorn som smakar tryffel. Sjukt gott! Jag åt det första gången för några år sedan när vi var i Falkenberg och besökte Prostens Pizza som Lisa Lemke driver hemma vid sin prästgård på Skrea Backe.

För att rassla fram detta blixtsnabba snacks – poppa en påse micropop, häll upp i en stor skål, skvätt över tryffelolja och rör om, och skvätt över ett par gånger till tills det känns som att de flesta popcorn tagit lite smak av tryffeloljan. Salta lite, och häll över i en piffig serveringsskål. Just nu när det är så här varmt så smakar salta popcorn extra bra, speciellt ihop med iskall cola med citronskiva i.

I övrigt då? Det är lördag, vi har en vecka kvar av semestern och vi har verkligen kommit in i semesterlunken. Vi badar, tar det lugnt, fikar, äter god mat och träffar vänner till oss och barnen. Vi håller oss helst hemma på Öland när det är så här varmt och fint väder, här finns allt vi behöver. Hoppas att ni alla har en härlig lördag!

2 Kommentar

  1. Ett kärt återseende – Sofia Ekholm

    3 augusti, 2018 at 12:10 e m

    […] det inte helt fantastiskt gott? Receptet hittar ni på min öländska bloggkollega Helenas sida ”Bara en kaka till”. Måste […]

  2. Inte på topp – Sofia Ekholm

    10 augusti, 2018 at 5:30 f m

    […] Snacks: Som sagt, vi testade Helenas tryffelpopcorn. No words needed. Prova själv. Busenkelt och supergott! Och väldigt välgörande […]

Lämna en kommentar