Sponsrat inlägg

Villa Famiglia – på kvällen också!

Inlägg i samarbete med Villa Famiglia

Villa Famiglia mat kvällstid Häromkvällen tog jag med mig mina mammavänner och åkte tillbaka till Villa Famiglia i Vassmolösa för middag och vin.

Villa Famiglia drink De har ju öppet kvällstid också, och det vill man ju inte missa. Då smakar det extra gott med charkbricka och champagne.

Villa Famiglia kvällsöppet Vi lämnade män och barn hemma på Öland och unnade oss lite egentid.

Villa Famiglia pizza Egentid som innefattar tjejkompisar, pizza och rödvin i en vacker miljö måste ändå höra till bland den allra bästa sortens egentid, eller vad säger ni?

Villa Famiglia vin Villa Famiglia pastaJag åt deras goda salsicciapasta med färsk salsiccia som stekts i vitt vin och som serveras med deras hemmagjorda pasta. När jag var där förra gången provade jag deras pesto, och den gick inte heller av för hackor.

Villa Famiglia pastakursDe har för övrigt haft pastakurs några kvällar i sommar på Villa Famiglia, där man fått vara med och göra pastan från grunden och sedan ätit en gemensam middag tillsammans. Låter himla trevligt, tycker jag. Jag har inte varit med på någon av kurskvällarna, men jag kan varmt rekommendera pastarätterna.

Villa Famiglia efterrättVi fick ner lite efterrätt också. (Det är sällan svårt.) Vi drog oss kvar en stund i trädgården innan det var dags att bege oss tillbaka till Öland igen.

Villa Famiglias öppettider hittar ni här, och från och med vecka 28 med start imorgon kommer de att ha öppet kl 11.00-21.00 alla dagar utom måndagar, då de stänger vid kl 18.00.

8 juli, 2018

En kommentar

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration