Andra Reportage

I sommarbilagan

Om det är någon som är kring Öland och Kalmar i sommar, kan ni hugga er ett eget exemplar av Barometerns sommarbilaga Barfota. Den ligger utplacerad lite varstans på olika turistställen, och jag har med två reportage i bilagan.

Det ena är ett Ölandsreportage med mina favoriter här hemma på ön. Texten är lite för lång för att lägga ut på bloggen, men det jag tipsar om är bland annat att fika på Gårdby Café och Lanthandel, köpa närproducerat kött i Bårby nära Mörbylånga, äta gourmethamburgare på Kalk i Löttorp och handla ekologiska grönsaker i Portskjulet i Björnhovda.

Och så är det ett litet picknickreportage också, med recept på plocktallrik, gazpacho, kolakakor och crêpes med nutella, kokos och banan. Så har ni lite tips på vad ni kan äta eller laga ihop själva, om ni åker hit. Vädret har jag dock ingen inverkan på alls. Tyvärr.

17 juli, 2012

2 kommentarer

  1. Tusen tack för tipset om StrandNära! Vi var där i kväll och firade min födelsedag med en god middag och det var verkligen både mysigt och god mat. Tur att din blogg finns så jag hittade den restaurangen!

    Tacktack!!

    //Linda

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration